helmikuuta 28, 2015

Hoitorituaali hiuksille

Ehkä muistatte aiemmista hiuspostauksistani, että olen jäänyt totaalisen koukkuun Kerastasen Chronologiste kaviaari hiushoitoon. Inochin Kaisu oli muutamia kertoja vihjaillut kampaamokäyntieni yhteydessä, että vuoden 2015 alussa Kerastaselta olisi tulossa jotain ihan uutta ja jännittävää. Nyt viimeisellä tapaamiskerrallamme sain kuulla, että Kerastase on lanseerannut täysin uuden teknologisen innovaation Chronologiste hoitosarjan. 

yläoleva kuva on lainattu netistä

Lainaan tähän nyt suoraan Kerastasen omilta sivuilta muutaman lauseen kun en itse tätä innovatiivistat teknologiaa osaa paremmin omin sanoin selittää teille :)

"Kérastase Chronologiste hoitosarja sisältää harvinaista ja ainutlaatuista ABYSSINE -molekyyliä, joka on löydetty Tyynenmeren vulkaanisesta merenpohjasta. Abyssine on mikrolevän tuottama polysakkaridi, joka sietää äärimmäisiä olosuhteita.  Bioteknologian avulla L’Oréal  Advanced Research -laboratoriot ovat onnistuneet tuottamaan tätä molekyyliä synteettisesti ja löytäneet sen ihoa parantavat ominaisuudet.  Chronologiste -tuotteissa ABYSSINE, yhdistettynä GLUCO LIPIDEIHIN ja BISABOLOL -ainesosiin, antaa erittäin syvävaikutteista hoitoa ja tekee hiuksista uskomattoman kauniit ja satiinin pehmeät.

L’Oreal Advanced Research on inspiroitunut kaviaarin rakenteesta ja poikkeuksellisesta elvyttävästä vaikutuksesta  ja on kehittänyt VITAL CONCENTRATE OF PEARLS –yhdisteen jolla saadaan Kérastase hoitorituaalille uusi ulottuvuus. Chronologiste-hoitorituaali on kokonaisvaltainen uudistava kauneudenhoito-ohjelma hiuksille."


Inochissa koin uskomattoman rentouttavan hiusrituaalin seuraavilla tuotteilla. 

Kerastase Le Soin Gommmage Rénovateur –kuorintavoide, jolla Kaisu teki mikrohionta kuorinnan ennen varsinaista pesua. Kuorinnan avulla hiuspohjaa valmistellaan vastaanottamaan muita tuotteita. Kuoriva hieronta myös aktivoi kivasti päänahan verenkiertoa ja tuntui taivaalliselta. Kuorintavoide sisältää Abyssinea ja F-vitamiinia. F-vitamiini on sekoitus kolmesta välttämättömästä tyydyttymättömästä rasvahaposta: arakidoni-, linoli- ja linoleenihaposta ja sitä ei synny elimistössä. 


Seuraava vaihe hoitorituaalissa olikin sitten hiustenpesu Kerastase Le Bain Revitalisant -shampoolla. Myös shampoo sisältää Abyssine molekyyliä ja sen muut aineosat ovat F-vitamiini, Keramidit sekä E-vitamiinijohdannainen. Shampoo puhdistaa hiuspohjaa edelleen, silottaa hiuskuitua tehden niistä samalla ilmavat ja helposti liikkuvat. Shampoon tuoksu on miellyttävä.
 
Shampoopesun jälkeen hiukseni saivat Kerastase La Créme De Régenération -hiusnaamion. Ylellinen naamio sisältää sekä Abyssine molekyyliä että minulle jo hyvinkin tuttua kaviarin Vital Concentrate of Pearls -yhdistettä, jotka Kaisu sekoitti keskenään Inohcin hämyisessä rauhallisessa pesuhuoneessa. 


Hoidon viimeinen vaihde on sitten Kerastase Le Parfum En Huile -hiustuoksu. Tuoksussa yhdistyy teeruusu, vaalea puu, myski ja mirhamin öljyuute. Tuoksu on hienostunut eikä yhtään liian voimakas koska minun herkkä nenä ei sellaista sietäisi. Tämä on Kerastasen ensimmäinen hiustuoksu ja se on luotu mestari parfymööri Alberto Morillaksen johdolla. Ihana!Hiukseni föönattiin ja kiharrettiin joten olin valmis astumaan keväiselle helmikuiselle kadulle tukka hulmuten. No, totta puhuakseni annoin Kaisun taas vähän saksiakin tukkaa ja mietimme josko alkaisin jatkossa kasvattamaan otsatukkaa osittain pois mutta siitä täytyy vielä neuvotella :) Olen kotona käyttänyt tuotteita nyt muutamia kertoja ja ollut äärimmäisen tyytyväinen tähän uuteen Kerastasen hoitosarjaan. Kotispassani ei hoitorituaali ole yhtä juhlava ja päähierontakin on enemmän amatöörimaista mutta tuotteet tekevät hiuksistani todella liikkuvan ilmavat ja lisäävät niiden kiiltoa entisestään. Tuoksu myös hurmaava eikä yhtään liian päällekäyvä hiustuoksussa. 
Marjo kiittää taas Hiusmuotoilu Inochia ja luottokampaajaansa Kaisua hyvästä hoidosta sekä tuotteista. Nähdään taas Unioninkadulla maaliskuussa. Bloggaus on tehty yhteistyössä Inochin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti