syyskuuta 21, 2014

Robottihyökkäys ja hedelmäkimara

Viimeisen kahden viikon aikana blogini on ollut varsinaisen robottihyökkäyksen kohteena. Koko bloggailuni ajan olen tasaisin väliajoin saanut sähköpostiini ilmoituksia mitä kummallisemmilta tahoilta, jotka ovat kommentoineet blogitekstejäni. Mainittakoon tässä vaiheessa, että lähes kaikki tekstit ovat olleet englanninkielisiä ja blogger on onneksi suodattanut ne pois eikä päästänyt läpi blogiin. Joukossa on ollut myös sellaisia, joiden kieltä en edes tunnista. Olen jättänyt junkmailit siis ihan omaansa arvoonsa deletoiden ne kylmän viileästi roskapostistani.

Elokuun lopussa räjähti kun kirjoitus Never say never ilmestyi. Yhtäkkiä postia oli satamäärin ja sitä näytti tulevan kahden minuutin välein. Pahimmillaan yhden päivän aikana saattoi tulla lähemmäs 500 kommenttia. Olen nyt ottanut käyttöön täällä robottitunnistuksen, josta en itse pidä laisinkaan. Robottitunnistus aiheuttaa aina itselleni harmaita hiuksia kun olen kommentoimassa jonkun tekstiä ja en saa selvää mitä kone pyytää minua kirjoittamaan saadakseni tekstini julkaistuksi. Jos en kolmannenkaan yrittämän jälkeen saa selvää tekstistä jää kommenttini lähettämättä ja minua harmittaa. Pahoittelut, että joudutte nyt osoittamaan, että olette oikeita ihmisiä. Lupaan poistaa tuon tunnistuksen heti kun robotti on jättänyt minut rauhaan.

Tämä sunnuntai aamu aloitettiin poikkeuksellisella aamiaisella. Meillä nautittiin runsaasti hedelmiä teen ja tuoremehun kera tankaten siis paljon vitamiineja päivään. Vesimelonia, pensasmustikoita, banaania, vadelmia, viinirypäleitä ja ananaskirsikoita. Rakastan raikkaita hedelmiä, MUMS!Viime viikko on ollut vielä ihanan kesäinen. Lämpömittari on huidellut 20 asteen tuntumassa ja olemme käyneet koirani Minnien kanssa pitkiä lenkkejä maastossa. Eilen vietin monta tuntia aurinkoisessa Suomenlinnassa, josta on tulossa ihan omaakin blogipostausta. Aurinkoa ja lämpöä riitti ja ihmisiä saari pullollaan. Piti ihan vähentää vaatteita kun hiki pukkasi pintaan :)


Kotona ruokapöydällä on syyshortensian oksa muistuttamassa siitä, että kohta se syksy taitaa kuitenkin tulla tahtoipa sitä tai ei. Kävin viikolla pikaisesti Kauniaisissa ja löysin kukkakaupasta tämän rehevän hortensian oksan. Oksa pääsi sitten vanhaan ruskeaan apteekkipulloon pitsiliinan päälle ihailtavaksi. Liinan löysin muuten Fidasta kesällä ja ihan naurettavaan hintaan kun Leppävaaran liikkeessä olivat kaikki kodinsisustustekstiilit -50% heinäkuussa. Maksoin tästä liinasta vain 10 euroa ja se on 160cm halkaisijaltaan. Hyvä löytö!Nyt kipin kapin ulos nauttimaan ehkä viimeisestä kesäviikonlopusta jos sääennukset pitävät paikkansa. Aurinkoa, aurinkoa, aurinkoa!

Mukavaa sunnuntaita :) Let the sun shine!


2 kommenttia:

  1. Robottikommentteja ei ole omaan blogiini päässyt roskapostista läpi kuin muutama viiden vuoden aikana, mutta roskapostiin niitä näköjään kertyy. En edes jaksa poistaa niitä sieltä.

    Ihana hortensia! Niillähän on tapana muuttaa väriä ainakin mullan happamuuden mukaan, mutta työpaikan edessä ulkona pidetyt hortensiat muuttuivat kesän aikana vaaleanpunaisista vihreän punertaviksi ja nyt ne ovat ihan vihreät.

    VastaaPoista
  2. Itseäni alkoi ärsyttää se, että kännykän emailiin ne jotenkin pääsivät läpi ja puhelin oli niin täynnä emaileja, että oikeat postit jo hukkuivat sinne joukkoon. Ehkä en osaa asettaa kaikkia asetuksia oikein mutta toivotaan, että jo piankin pääsen purkamaan tämän robottieston.

    Meillä työpaikan eteen istutettiin nyt vasta hortensioita penkkiin. Täytyypä tarkkailla muuttuvatko ne vaaleanpunaisesta vihreiksi :)

    VastaaPoista