elokuuta 10, 2014

Elokuun illat

Ilmat jatkuvat edelleen helteisen kuumina vaikka olemme siirtyneet jo elokuun puolelle ja ensi viikolla alkavat koulutkin. Pienin kummityttöni aloittaa koulutien ja nyt kyllä vähän kummitätiäkin jännittää miten tämä iso askel sujuu tyttösen elämässä. Olimme eilen monta tuntia Linnanmäellä nauttimassa vielä lomasta ja viimeisistä vapaista. Niin näytti olevan myös moni muukin sillä jonot laitteisiin olivat melkoiset ja jonottaminen vähän stressasi pikku neitiä. Pakolliset hattarat, pehmikset, burgerit ja metrilakut syötiin sekä pyörittiin vaikka missä laitteissa. Kiva päivä ja naurua riitti :)
Olin ajatellut tehdä postausta parvekkeeni viidakkofiiliksestä kuten viime kesänäkin mutta niin moni kasvini on kärsinyt siellä kuivuudesta vaikka kastelenkin niitä päivittäin ahkerasti, että päätin tässä vaiheessa tehdä ilta/yöpostauksen niin kaikki ruskeus ja kuivuus ei näy teille lukijoille. Saatte myöhemmin nauttia sitten parveekkeen kukkaloistosta kun olen saanut vähän elvytettyä tiettyjä kasveja :)
Elokuun illoissa on parasta se hämäryys, joka vähitellen muuttuu pimeydeksi. Ilma on edelleen lämmintä ja voi istua ulkona nauttimassa vaikka lasillisen ja katsomassa täysikuuta. Valkomusta pitää huolen vartioinnista ja pienikin risahdus saa sen valpastumaan ja tarkkailemaan mitä pihalla tapahtuu. Ajattelin tänä kesänä korvata marketat kiinanneilikoilla mutta onpa niistäkin osa tallautunut pienen vartijan tassujen alla päivystyspaikalla vähän lyttyy. No, pystyn elämään tuon asian kanssa ja turvallisuus ennenkaikkea on tärkeää :D
Olen tässä nyt jo muutamana iltana sytyttänyt valkoisten pallojen valosarjan, jonka ostin aikoinaan Ikeasta. Lisäksi vielä paljon kynttilälyhtyjä ja tunnelmallinen viherhuoneeni on valmis. Siinä saattaa hyvin vierähtää tunti jos toinenkin kun ihailee kuuta ja nauttii hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta.

Tänä iltana nähtävä täysikuu on muuten tämän vuoden superkuutamoista kaikkein kirkkain joten sitä ihailemaan kaikki sitten iltasella. Tästä linkistä lisätietoa mikä superkuu on klik.

Hyvää sunnuntaita ja nauttikaa!

2 kommenttia:

 1. Superkuu jäi harmittavasti katsastamatta, kun ihan unohdin sen...

  Lämpö ja parvekkeen kukkaloisto saa puolestani jatkua syksyyn, kyllä niistä "ihanista syyskeleistä" ja "kivoista syysvaatteista" saa nauttia vielä (liiankin) pitkään. Kiva "kakkosolohuone" sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...ei tässä syysvaatteita vielä kaiveta esille pitkään pitkään aikaan :)

   Poista