tammikuuta 20, 2019

Hiusasiaa, korkkarikynnet, Facebook kuvahaaste ja peltileipiä Skattalla

Kérastase tuotteet pr-näytteitä

Muistatteko kun lokakuussa lähdin innolla mukaan Kérastase Résistance Extentioniste -hiustenhoitotuote valmennusohjelmaan? Kun kampaajani Kaisu, Hiusmuotoilu Inochista ehdotti uusia Kérastasen pitkille hiuksille kehittämiä tuotteita aloitin niiden testauksen kotona. Viime lokakuusta lähtien olen siis pessyt hiuksiani Bain Extentioniste -sarjan shampoolla ja käyttänyt Masque Extentioniste hoitonaamiota. Samalla olen myös popsinut Priorin-kapseleita kuten olen tehnyt jo monta vuotta. 


Jokaisen kampaamokäynnin yhteydessä on Hiusmuotoilu Inochissa tehty minulle Extentioniste -tehohoito, josta voit kurkata lisätietoa aiemmasta postauksestani. Käyn Kaisun luona joka 4./5. viikko riippuen miten saamme sovitettua aikataulumme yhteen. Yleisin aika kun tapaamme on lauantai aamuna kello 8! Kaupunki on ihan hiljainen kun minä kipittelen Unioninkatua kampaajalle.


Kaisu totesi nyt viikko sitten kampaamokäynnin yhteydessä, että hiukseni ovat erittäin hyvinvoivat ja terveet oloiset pitkät hiukset. Niitä ei myöskään lähde yhtään niin paljon kuin ennen. Sain ennen joulua Kaisulta vielä testiin Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues rakennesuihkeen. Tuote on 99% valmistettu luonnollisista ainesosista ja se sisältää paraguaylaista sokeria ja meksikolaista aloe vera -uutetta. Rakennesuihke vähentää pörröisyyttä ja antaa hiuksille luonnollista tuuheutta sekä ilmavuutta. Erittäin toimiva tuote näin talvella!


Uudet kynnet minulle loihti Bright Like A Diamondin Kiia alkuviikosta. Olen jäänyt koukkuun nyt punaisiin kynsiin. En muista ovatko nämä jo kolmannet ellei neljännet punaiset peräkkäin. Kevättä kohden pitää alkaa katsella jotain muitakin sävyjä. Totta kai kenkähullun piti saada nimettömiin korkeat korkkarit, joissa on vielä timatteja. Löysin nämä jostain netin uumenista eli siitä se idea lähti.


Facebookin puolella on pyörinyt "How hard did aging hit you" -haaste. Otetaan ensimmäinen ja viimeinen profiilikuva ja postataan ne vierekkäin. Tästä sitä voi sitten vertailla kuinka ajanhammas on purrut itse kuhunkin Facebookissa vietettyjen vuosien aikana. Yksitoista vuotta siis kuvien välillä.

Löysin ensimmäisen profiilikuvani vuodelta 2007, jolloin liityin Facebookiin. Pakko myöntää, että kännykkäkuvani on luvattoman huono ja pikselöitynyt. Aika hämyinen kuva :) Viereen sitten jo vähän paremmalla Huawein kännykällä otettu kuva viime kesältä. Tukkani on pidentynyt ja varmasti myös posket pyöristyneet. Joku taisi kommentoida Facessa "oliko tukkasi silloin musta?" mutta väri on kyllä tullut tuosta "pimeästä gsmkuvasta" eli ihan sama väri ollut koko ajan.


Loppuun vielä vinkkaus uudesta ravintolasta Katajanokalla, jossa pääsin tänään piipahtamaan. Niska Helsinki on avattu juuri ennen joulua, mutta itse en ollut siitä edes tietoinen. Itse asiassa isäni bongasi tämän paikan perjantaisesta Hesarin Nyt -liitteestä. Olemme molemmat isän kanssa suuria peltileipien faneja ja käyneet sekä Turussa että Nauvossa nauttimassa Mikael Björklundin suussa sulavia peltileipiä tai siis ahvenanmaalaisia pizzoja!


Niska Helsinki löytyy Kanavarannasta veden ääreltä kuten kaikki muutkin Niska pizzeriat. Niskan peltileivissä käytetään pääasiassa ahvenanmaalaisia raaka-aineita. Juusto tulee saaristomeijeristä, Ålands mejeriet ja suurin osa lihastakin tulee Ahvenanmaalta. Kun kävin syyskuun alussa Ahvenanmaan reissulla näin myös ensimmäisen Michael Björklundin Maarianhaminaan perustaman Niskan. Harmikseni se oli juuri silloin kiinni mutta terassilla kävin fiilistelemässä. Sinne haluan vielä joskus nauttimaan peltileivästä.

Minä tilasin oman suosikkini Cecilian - tomaattikastiketta, ÅCA:n juustosekoitusta, ilmakuivattu kinkkua, vuohenjuustoa, punasipulia, balsamicoa ja rucolaa. Isäni ehdoton herkku on puolestaan Björklund - tomaattikastiketta, ÅCA:n juustosekoitusta, ylikypsää naudanlihaa, punasipulia, bearnaisekastiketta ja rucolaa. Tähän ei voi sanoa kuin OMNOMNOM ja sitten herkuteltiin.  


Niska Helsinki muistuttaa sijaintinsa lisäksi myös sisustukseltaan muita Niska ravintoloita. Puiset laatikot pöytinä ja istuinpenkkeinä, teollisuusvalaisimet katossa ja pelkistetty tyyli. Pidän! Ystävällinen henkilökunta ja ihanan korkea sekä valoisa ravintolatila. Ihanaa kun peltileipää saa jatkossa myös Helsingistä!


Mukavaa uutta viikkoa kaikille! 

22 kommenttia:

  1. Nuo sinun hiukset ovat kyllä ihan tosi ihanat; kauniit ja hyväkuntoiset. Päiväkodilla ollessani olen kaivannut pipon alle pitkiä hiuksia, jotka ovat minulle vain haave.

    Minulla on ollut muutama vuosi sitten pari kertaa geelikynnet. Niihin saa kyllä tehtyä kaikenlaisia ihania koristeluita. Nuo korkkarit on mageet.

    Peltileipä kuullostaa hyvältä ja ravintola viihtyisältä. Minun suosikkini taitaisi olla isäsi kanssa tuo sama; Björklund.

    Upea maisema tuossa viimeisessä kuvassa. Hyvää alkavaa, uutta viikkoa sinullekin, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ♥ hyvistä hiuksista saa kiittää myös geenejään ja siis vanhempiaan.

      Minulla on akryylikynnet, geelit vain varmaan minun menossa edes kestäisi. En
      ole edes niitä koskaan kokeillut.

      Peltileipään jää koukkuun. Olen jo houkutellut työkaveria lounallee Niskaan joku päivä...
      Näkymä Pohjoisrantaa oli aika kiva sunnuntai iltana ja kännykkä tallensi sen.

      Kivaa päivää Krisse ♥

      Poista
  2. Vitsi tota sun tukkaa, näyttää niin paksulta ja pitkältä ja hyvinvoivalta! Voisin ottaa vähän tännekin. Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Tukkani on ollut paljon paksumpi mutta ohentunut vuosien myötä.
      Ihanaa viikkoa sinne myös ja muista pukeutua lämpimästi.
      Tänä aamuna oli hurrrrjan kylmä....hrrrr hrrrr hrrr...

      Poista
  3. Hiukset ovat kyllä hyvinvoivan näköiset! Ihastelen aina noita kynsiä, kun itse en voi töiden takia niitä käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja :) Ikävää jos et voi töiden takia ottaa kynsiä mutta luomukynnetkin
      voi onneksi vapaa-ajalla lakkailla.

      Poista
  4. Sulla on kyllä upeat hiukset - ja nuo kynnet! <3 Ihan kateeksi käy kun omat ovat tällä hetkellä niin järjettömän huonossa kunnossa (tästä saan kyllä itseäni syyttää kun hoito jäänyt hieman hunningolle sitä myötä kun ei kynsiä ole tullut lakkailtua..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira ♥ Pakko paljastaa Mira, että olen aina luottanut kampaajaan.
      En ole koskaan itse lähtenyt värjäämään, raidoittamaan jne. omia hiuksia.
      Kampaaja Kaisun kanssa meillä on tänä vuonna 20v juhlavuosi eli luotan
      täydellisesti siihen mitä hän minulle suosittelee.
      Sinulla pienen lapsen äitinä voi olla muutakin tekemistä kun lakkailla
      kynsiä...ihan ymmärrettävää. Älä ole liian ankara itsellesi - lakkaat kun ehdit ♥

      Poista
  5. Kyllä sun hiukset on upeassa kunnossa, näkee, että niihin on panostettu hyvillä tuotteilla! Ja nuo kynnet, ai että! Kiitos myös ravintolavinkistä. Ihanaa viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia ♥ ja omat hiuksesi ovat myös upeat!
      Niska Helsinkiä suosittelen ja taidan kohta mennä taas peltileivälle.
      Ihanaa viikkoa pakkasesta huolimatta ja lämmintä päälle :)

      Poista
  6. Upeat hiukset sinulla ja kivat nuo kynnet! Nyt tekee mieli peltileipää...
    Mukavaa talvista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ♥ Peltileipään voi jäädä koukkuun tai ainakin minulle on käynyt niin.
      Pizza Ahvenanmaan malliin on vain NIIN hyvää. Vaikea kuvailla eli kehotan
      maistamaan. Mukavaa talvipäivää ja lämmintä ylle!

      Poista
  7. Sun hiukset on vaan ihan mielettömät. Kerastase on kyllä loistava hiusbrändi. Mitä ihaninta uutta viikkoa Marjo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Kerastasen tuotteita vuosia käyttäneen yhden sinun sanoihisi.
      Pidän myös Kerastasen tuotteiden tuoksusta, joka jokaisessa tuotesarjassa
      on miedon hienostunut. Ei häisitsi omaa parfyymia mutta tunnet se silti
      hiuksissasi.
      Kivaa viikkoa ja pakkaskeliä Tiia ♥

      Poista
  8. Tosi kauniit ja hyvinvoivan näköiset ovat hiuksesi!
    Peltileipää olen minäkin syönyt Maarianhaminassa, mutta en tuossa Niskan nykyisessä paikassa Merikorttelissa vaan Maarianhaminan Länsisatamassa jossa se ihan ensin oli.
    Mukavaa talvista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina ♥ Kuten tuolla aiemmin jo kirjoittelin niin kyllä hyvistä hiuksista saa kiittää
      vanhemmiltaan perittyjä geenejä. Minun hiukseni myös kasvavat pitkiksi. Kaikkien hiukset eivät kasva ja sekin on peritty ominaisuus. Totta kai myös omilla elämän tavoilla voi vaikuttaa.

      Huomasin itsekin netistä myöhemmin, että ensimmäinen Niska ei ole ollut Merikorttelissa.

      Kivaa viikkoa Kristiina ♥

      Poista
  9. Sulla on kyllä niin upeat hiukset. Itse haaveilen akryylikynsistä, geelit ei oikein näissä minun hommissa pysy paikoillaan.
    Ihanaa viikkoa sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ♥

      Sinun hommissa akryylit olisivat just oikeat koska geelit eivät kestäisi "sun menossa".
      Lumista perjantaina ja hei, kohta alkaa viikonloppu... jeee!

      Poista
  10. Sinulla on kyllä upeat hiukset! Voitaisko vaihtaa? Saisit vaihtarina mun suorat hiukset, jotka ovat liukkaat, lasimaiset ja yksittäinen hius on vielä tosi ohutkin. Mikään laittaminen ei tehoa niihin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rva Kepponen ♥

      Minusta sinun hiuksesi ovat kauniit ♥ Omatkin hiukseni ovat suorat kun ovat pitkät mutta otsatukka alkaa hikoillessa kihartumaan tai sanotaan, että ainakin kaartumaan juuri sinne minne en sitä halua. Miten olisi sinun hiuksiin joku tukikäsittely? Suosittelen kampaaja Kaisu Inochilta - katsoo sinulle oikeat aineet ja tekee tukevan leikkauksen.

      Poista
  11. Sinulla on kyllä todella hyväkuntoiset hiukset.

    Itse odotan Capperin avautumista keskustaan. Niskassa on ollut hyvät pizzat, mutta ainakin Oulunkylä Capperi on Helsingin tarjonnassa ollut ihan ylivoimainen vaikka muitakin hvyiä pizzerioita on kaupunkiin tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli ♥

      Capperi Oulunkylässä on edelleen kokematta vaikka olen itse asiassa ollut kahdesti sinne jo menossa. Suunnitelmat ovat muuttuneet lennossa. Täytyy käydä testaamassa mutta olen kyllä todella koukuttunut Niskan peltileipiin.

      Poista