helmikuuta 10, 2018

Kate Spade - See You Later, Alligator - ja hymyä huuleen


Muistatteko kun lapsena oli rohkeutta pukeutua pitsiseen ikkunaverhoon tai pöytäliinaan kun leikittiin hienoja naisia? Tai kun käveltiin äidin useita numeroita liian suurilla korkokengillä vaappuen kuin ankat olohuonetta ympäriinsä? Kiedottiin pään ympärille värikäs huivi hunnuksi ja kaulaan kymmeniä erilaisia kaulakoruja koska se oli kivaa. Sekaisin monia värejä, kuoseja ja leikkisyyttä. Nauraa kikatettiin ja pidettiin hauskaa. Käsilaukun virkaa saattoi toimittaa vaikka pikkuinen muoviämpäri jos muuta ei ollut.

Sitten meistä kasvoi aikuisia. Piti seurata muotia, olla järkevä ja osata yhdistää oikeita värejä yhteen. Ei saanut olla enää hulluttelevan leikkisä siinä mitään päälleen aamuisin kiskoo. Ei ruutua ja raitaa samaan asuun. Ei todellakaan liikaa värejä vaan hillitysti harmaata, mustaa ja valkoista. Sininenkin olisi neutraali ja hyvä väri muttei liikaa punaista tai oranssia ainakaan ylle. Meistä tuli virkanaisia, lääkäreitä, lappuliisoja, tarhantätejä, lähihoitajia, kauppiaita, juristeja ja ennen kaikkea meistä kasvoi aikuisia. Leikkiminen vaatteita ja muulla rekvisiitalla loppui. Muutuimme myös vähän tylsiksi ja lopetimme "hauskanpidon vaatteilla ja asusteilla". Tai ainakin suurin osa meistä.


Jos minulta kysyttäisiin mitä haluaisin ystävänpäivä lahjaksi tulisi vastaus kuin apteekin hyllyltä! Ehdottomasti oman Alligaattori laukun. Haluaisin, että minun kädessäni keikkuisi oikean alligaattorin näköinen pyrstöllä ja neljällä jalalla varustettu "rottinkinen" käsilaukku. Siitä vain selästä laukun luukku auki ja kännykkä sekä muut tarpeelliset tavarat piiloon. Ihan varmasti tämä leikkisä laukku huomattaisiin ja minä laukkua kantaessani hymyilisin kuin pikkutyttönä.


Tai voisinhan sitä Valentine's Day lahjaksi ottaa myös tilavamman shopperin, jossa lukisi teksti "See You Later Alligator" ja toisella puolella laukkua "After Awhile Crocodile". Ja mitkä silmäripset ja bandana kaulassa tuolla matelijalla onkaan! Oikea räpsyripsi kaunotar ja tähän laukkuun mahtuisi sitten vaikka tabletti tai pieni tietokonekin. Olisi kiva vetäisi alligaattorilaukku neuvottelussa esille ja katsella muiden ilmeitä...


Tai sitten pikkuinen hihnalla varustettu valkoinen laukku, jonka kyljessä taas iloinen alligaattori teksteineen. Uusi vaaleanpunainen kellokin olisi oikein mieluinen ja leikkisä ystävänpäivä lahja rannetta koristamaan ja totta kai myös aikaa näyttämään. Alligaattori kellotaulussa taitaa vedellä sikeitä kuumassa auringossa kuono raollaan. Hän ainakin näyttää todella tyytyväiseltä.


Enkä panisi yhtään hanttiin jos ystävänpäivä paketista paljastuisi - wink wink - tällainen ketjuremmillä varustettu pikkulaukku! Nämä kaikki leikkisän ihanat laukut ja kello ovat Kate Spaden tuotannosta. Kate Spade suunnitteli ensimmäisen kuuden laukun mallistonsa jo vuonna 1993. Alusta lähtien on Katen laukuilla ollut todella omaleimainen design, tyttömäisyys, leikkisyys ja ylelliset yksityiskohdat.

Kate Spaden laukkujen ympärille on kasvanut vuosien saatossa kansainvälinen lifestylebrändi. Mallistoon kuuluu nykyään vaatteita, kenkiä, kelloja ja sisustustuotteitakin laukkujen lisäksi. Tuotteita myydään maailmanlaajuisesti 450 myymälässä ja totta kai niitä saa myös netistä.
Mielestäni Kate Spaden tuotteet on suunniteltu itsevarmalle, modernille ja elämäiloiselle naiselle. Mallistossa on toki paljon "ihan tavallisia" laukkuja näiden alligaattorien lisäksi mutta hyppysellinen huumoria on minusta aina hyvä tilanteessa kuin tilanteessa. Kate Spaden tuotteissa on myös mukana sitä "lapsenomaisuutta", jota meillä kaikilla oli kun olimme pieniä tyttöjä. Kiperässä tilanteessa alligaattori-, joutsen-, pupu- tai pöllölaukku voi toimia hyvänä keskustelunavaajana tai ihan vain iloisena väripilkkuna. "Kasva isoksi älä aikuiseksi." ei ole yhtään huono slogan...
Kaikki kuvat on lainattu netistä.

♥ Ystävänpäivää odotellen 

See you later alligator, after 'while crocodile
See you later alligator, after 'while crocodile
Can't you see you're in my way now
Don't you know you cramp my style


16 kommenttia:

 1. Ihania - ottaisin jokaisen laukun. Ja nuo mekot;)
  Rentoa sunnuntaita, Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady ♥ taidamme olla molemmat vähän "leikkisiä" aikuisia.
   Mekot ovat myös kauniita mutta eivät Kate Spaden mallistosta.
   Mukavaa laskiaiassunnuntaita Ladylle!

   Poista
 2. Kauppakassiksi see you later ja ranteeseen tuo kello. Kyllä kelpaisivat! Ihanan leikkisiä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hekumoin ajatuksella, että vetäisin kokouksessa esille alligaattorishopperin ja sieltä sitten tabletin. Ihan varmasti jonkun kulmakarvat nousisivat koska laukku olisi "liian lapsellinen tai leikkisä". Mutta minusta ja sinusta ihana ♥
   Mukavaa laskiaissunnuntaita Outi ♥

   Poista
 3. Muistan nuo hienonaiset leikit niin ihanina. Alligaattori laukut on söpöjä ja sopivasti hauskoja. Minä leikin edelleen vaatteilla viisikymppisenä. Värit saavat räiskyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kirjoittaa, että näissä leikeissä käytettiin myös äidin meikkejä ja varsinkin huulipunaa aika ronskilla kädellä. Äiti ei aina siitä pitänyt... :D
   Kyllä minäkin leikin vaatteilla ja väreillä myös. Kapinoin välillä vastaan vaikka juuri keltaisella.

   Poista
 4. Kivoja ja leikkisiä juttuja :)

  Minut tuntien en ehkä heti lämpiäisi näille mutta johonkin kivaa ja hauskaan tilaisuuteen varmasti sopisivat. Enhän ole edes kunnolla tykästynyt Minna Parikan pupukorviin ;)

  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli ♥

   Tiedän sinut niin hyvin etteivät olisi juuri sinun juttuja. Mutta onneksi meillä on vapaus aina valita se oma tyyli oli se sitten mikä tahansa. Minähän olen ihan pupukorvakenkäfani ja ylipäätänsä Minnan kengät ovat ihania. Itselleni on muutamia.

   Mukavaa laskiaissunnuntaita Vaasaan ja Hansille rapsuja ♥

   Poista
 5. Ehkä olen liian aikuinen, alligaattorit ei iske minuun :)

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa Anna :) enkä usko, että olet liian aikuinen! Alligaattorit eivät ole vain sinun juttusi. Hauskaa sunnuntai iltaa :)

   Poista
 6. On noi kyllä veikeitä! Ottaisin noista riemumielin minkä tahansa muun, mutta tuo alligaattorin tai joutsenenkin muotoinen laukku on minulle liikaa :D :D

  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rva Kepponen 😀 Minä taas rakastan tuota alligaattoria.
   Iloa myös ruudun sille puolelle viikkoon🤸🏻

   Poista
 7. Toi pupu ja alligaattorit <3 Tykkään!

  VastaaPoista
 8. Tää oli kiva ja ihania juttuja pullollaan. Täällä ei ole kadotettu tätä lapsellista puolta, se pitää välillä vakavankin arjen leikkisämpänä.

  Mukavaa uutta viikkoa Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ❤ arvasin, että pidät näistä. Mitäs me tytöt, jotka tykkäämmme olla välillä ihan hupsuja...
   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista