toukokuuta 04, 2017

TBAF 2107 äänestys on alkanut - ilmianna suosikkisi

Kuva on lainattu A-lehdet Oy:n TBAF 2017 tiedotteesta

Huhtikuun 28. päivänä käynnistyi vuoden 2017 The Blog Awards kilpailu. TBAF 2017 on vaikuttajamarkkinoinnin puolueeton kilpailu, jonka järjestää A-lehdet Oy. Kilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa ja viime vuonna Marjon matkassa blogini pääsi mukaan Yleisön suosikki/Musta Hevonen kategoriassa. Melkein heitin volttia ja kiljuin työmatkalla Varsovassa tiedon saatuani. 

Ehdokkuus oli minulle suuri kunnianosoitus ja tunnustus siitä, että postauksillani olin onnistunut koskettamaan teitä lukijoitani. Koko ajan blogini lukijamäärät ovat kasvaneet ja tunnen suurta ylpeyttä siitä, että blogissa säännöllisesti vierailevien määrät nousevat. Olen myös iloinen ja vähän hämmästynytkin siitä, että miehiä lukijoistani on 10-15% riippuen aina postauksesta. 

Jos blogini on inspiroinut sinua: antanut uusia menovinkkejä, matkakohteita, tapahtuma- , sisustus- , muoti- tai ravintolatärppejä olen postauksillani ehkä koskettanut sinua ♥ 

Kuluvan vuoden äänestys on menossa joten ILMIANNA MARJON MATKASSA THE BLOG AWARDS FINLAND 2017 kisaan ja voit itsekin voittaa liput kahdelle tähän vuoden säkenöivimpään TBAF 2017 gaalaan!

Kiitos ♥ TBAF 2017 ilmiantajilleni jo etukäteen! Ilman teitä ei blogia olisi edessä olemassa!
ILMIANNA SUOMEN PARAS VAIKUTTAJA!

"Kuka bloggaaja tai tubettaja inspiroi sinua? Kenen instafeed on pelkkää silmäkarkkia? Kenen snäpit pelastavat päiväsi? Kuka on sosiaalisen median kingi? Entä kuka tulokas on noussut yhtäkkiä kaikkien huulille?
Ilmianna vaikuttaja, joka erottuu joukosta ja ansaitsee tunnustusta vuoden säkenöivimmässä gaalassa!
Voit ehdottaa suosikkejasi mukaan kilpailuun yhdessä tai useammassa eri kategoriassa. Kirjoita boksiin vaikuttajan nimi, linkki tai kanava ja paina Lähetä-painiketta.
Tuomaristo koostaa yleisön ilmiantamista ehdokkaista TBAF 2017 -kilpailun shortlistat, jotka julkistetaan syksyllä.
Kaikkien ilmiantajien kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia TBAF 2017 -gaalaan."6 kommenttia:

 1. Blogisi on edelleen yksi suosikeistani. Jokaisen postauksesi käyn lukemassa, vaikken ihan kaikkiin aina jätäkään kommenttia. Toivon, että tänäkin vuonna pääset ehdolle. Olet paikkasi ansainnut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse ♥ Itsekin käyn blogissasi päivittäin. Kännykästä lukeminen hidastaa/estää sellaista nopeaa kommenttien jättämistä. Sitten taas unohdan kun olen pöytäkoneella. Pahoittelut ei puumerkkejä aina näy.

   Poista
 2. Toivottavasti pääset taas ehdolle. Sinulla on kiva blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ♥ Sinun ihana puutarhablogi ansaitsisi myös ehdokkuuden.

   Poista
 3. Ääni annettu sinulle ja myös muille 40+ bloggaajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥ sinulle toivoi myös paljon ääni kun olet ihanan positiivinen aina ja kommentoit ahkerasti. Ihana sinä!

   Poista