elokuuta 26, 2016

Marjon matkassa Blog Awards 2016 ehdokkaana


Eilen työmatkalla Varsovassa päätin lyhyellä tauolla ihan vaan pikaisesti kurkata sähköpostiani teemalla "jos vaikka jotain kivaa olis tullut"! Ette voi uskoa miten hymy levisi korvasta korvaan kun olin saanut sinne todella yllättävän viestin.

Marjon matkassa blogi on valittu Blog Awards 2016 ehdokkaaksi 
kategoriassa Yleisön suosikki/Musta Hevonen

Spontaanina ihmisenä minun olisi tehnyt mieli huutaa riemusta JEEEE tai hyppiä ilmaan tasajalkaa pari kertaa muutamasta kärrynpyörästä nyt puhumattakaan mutta ottaen huomioon minkälaisessa ympäristössä olin tyydyin vain leveään hymyään. Ihan varmasti iloisuuteni huomattiin aloittaessani oman presikseni vain muuutamia minuutteja sen jälkeen kun tämä ilouutinen saavutti minut.

Olin kyllä kuin kissa pistoksissa siihen saakka kun pääsen jakamaan tämän jutun teidän kanssanne rakkaat lukijani. Minun blogianihan ei olisi olemassakaan ilman teitä! Pitkät työpäivät ja hotellin netin ärsyttävä hitaus/takkuaminen lykkäsivät iloviestin kertomista täällä blogissa siihen kunnes tänään iltamyöhään nyt kotiuduin. 

Olen äärimmäisen onnellinen tästä ehdokkuudesta. Olen tosi kiitollinen niille, jotka kokevat blogini inspiroivan itseään ja jaksavat lukea postauksia niihin kommentoiden. Olen myös hieman hämilläni miten kovassa seurassa olen mukana Mustana Hevosena. Ja ennen kaikkea myös nöyrän ylpeä siitä, että aloitin bloggaamisen muutamia vuosia sitten ja jatkan sitä edelleen. 

Tästä äänestyslinkista voitte kurkata minkälaisia upeita blogeja siellä on mukana. Ja Marjon matkassa yhtenä siellä joukossa!

Tuomaristo on valinnut jokaiseen kategoriaan ehdolle kolme blogi- tai You Tube-maailman huippua. Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä omaa suosikkiasi! Voit äänestää vain yhtä ehdokasta jokaisesta kategoriasta. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Polarin fitnessranneke (arvo 200 euroa) sekä liput säkenöivään gaalaan kahdelle. Voit äänestää suosikkiasi klikkaamalla blogin kuvaa ja täyttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Äänestys päättyy 27.9. 

Tämä Musta Hevonen on onnellinen jo ehdokkuudesta :)


20 kommenttia:

 1. Onnea ehdokkuudestasi vielä tätäkin kautta ♥ Ääni on annettu :))

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle ääneni ja samalla saa siskotkin tutustua sivuihisi ja äänestää.tv. Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ;) upeaa jos valjastat siskotkin mukaan!

   Poista
 3. Onnea Mustalle Hevoselle. Tässä se todistetaan mistä ollaan puhuttu, sisältö puhuu puolestaan!

  VastaaPoista
 4. Onnea Marjo 💙 Ääni annettu! Peukkuja pidetään!

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon Marjo! Ääniä ropisee koko meidän perheeltä jokaiselta erikseen! T. Leena

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko :) pelkkä ehdokkuus on jo kunnia!

   Poista
 7. Olen niin ylpeä teistä meidän 40plus superwomanit. Onnea ehdokkuudesta, se jo on aivan huikea saavutus ja aivan huippublogi sinulla onkin. <3 Muiskuja Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) Kyllä jo ehdokkuus on suuri kunnia kun blogeja on kuitenkin niin hurjan paljon.

   Poista