elokuuta 26, 2016

Habitare2016 messulippu arvonta

Marjon matkassa blogi on mukana Messukeskuksen syksyn ehkä odotetuimmassa tapahtumassa Habitare 2016 messuilla. Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma järjestetään nyt 27.kerran. Messut ovat avoinna 7.-11.syyskuuta. Olen itse menossa ainakin ammattilaispäivänä mutta mahdollisesti myös jonain muuna päivänä. Katsotaan miten aikataulut kehittyvät....

Kuvalähde: Messukeskus

Habitaren kanssa samanaikaisesti Messukeskuksessa on myös ValoLight, HifiExpo, Antiikki, Art-Helsinki, Helsinki Design Weekin tuottama muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaistapahtuma Showroom sekä sisustus- ja lahjatavara-alan ammattilaistapahtuma Forma Syksy. Paljon katsottavaa ja koettavaa yhden katon alla taas jälleen kerran. 


Kuvalähde: Messukeskus

Nyt on ehdottomasti aika aloittaa lähtölaskenta messuille ja laittaa pystyyn arvonta Habitare messulippujen osalta täällä blogissa teidän lukijoiden kesken. 

Kuvalähde: Messukeskus

Habitare-lippujen arvonnan ohjeet ovat seuraavat:

Jos et vielä ole Marjon matkassa blogin lukija käy Bloggerissa rekisteröitymässä lukijaksi ja saat yhden arvan lippuarvontaan. Jätäthän myös kommenttikenttään merkinnän liittymisestäsi.

Jos olet jo blogini lukija ja haluat osallistua lippuarvontaan jätäthän kommenttikenttään terveiset vain osallistumisesta. 

Jos et vielä ole Marjon matkassa blogin lukija Facebookin puolella käy peukuttamassa sivua ja saat yhden arvan itsellesi. Jätäthän sinne myös terveiset, että kävit uutena peukuttamassa sivua. 

Voit käydä myös peukuttamassa Instagramin puolella messulippukuvaani ja saat siitäkin yhden arvan kun alat samalla myös seurata Insta tiliäni.

Jos haluat parhaat mahdollisuudet voittaa itsellesi messulipun olet aktiivinen kaikissa some-kanavissa. Arvon kaksi (2) messulippua osallistujien kesken. 

Kuvalähde: Messukeskus

Arvonta päättyy 1.9. klo 20.00 jotta ehdin postittaa liput voittaneille.
Hyvää onnea kaikille arvontaan ja nähdään ehkä Habitaressa.
Ihan huikeat messut on tulossa....

6 kommenttia:

 1. Liityin juuri blogger-lukijaksi, mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Liityin juuri blogger-lukijaksi, mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukana eli siis seuraan kaikissa some-kanavissa:) dividedpersonality@icloud.com

  VastaaPoista
 4. Seuraajana instagramissa :)
  minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kolmella mukana. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Liityin lukijaksi ja mukana arvonnassa.

  VastaaPoista