marraskuuta 30, 2014

Makuuhuoneen tähtilamput

Indiedays Inspiration Dayssa muutamia viikkoa sitten huomasin Hobby Hallin osastolla todella kivat tähtilamput makuuhuoneen stailauspisteessä. Saimme mukaamme tilaisuudesta alekupongin Hobby Hallin verkkokaupan ostoksia varten ja olin vakaasti aikonut käyttää saamani edun juurikin noihin lamppuihin. Tarkemmin tutkittuani valaisimia netistä huomasin etten oikein pitänytkään niiden jalustan pyöreästä muodosta joten käytin alennukseni sitten muihin tuotteisiin Hobby Hallista.


Tutkailin netistä tähtilamppuja muutamilta muiltakin valmistajilta löytämättä itseäni miellyttäviä valaisimia. Sitten eräänä päivänä kotiin tullessa keräsin taas postin kantamaan valtaisaa esitepinoa eteisen lattialta kiroillen mainospostin määrää kun silmiini osui Claes Ohlssonin mainoslehtinen. Pakko todeta tähän väliin, että itse luen äärimmäisen harvoin mitään mainoksia vaan siirrän ne suoraan lehtikoriin, josta ne sitten kiikutetaan paperinkeräysroskikseen luettujen Hesarien kera. Jostain kumman syystä päätin kuitenkin selata tuon Claes Ohlssonin mainoksen läpi ja se todella kannatti sillä siellä oli juurikin sellaiset tähtilamppuvalaisimiset, jotka halusin ostaa. Lisäksi ihan naurettavalla hinnalla, joka sisälsi myös normaalit kangasvarjostimet. OHO....ajattelin! Näitä täytyy mennä tutkailemaan tarkemmin Sellon liikkeeseen.

Valaisimet olivat livenä juuri sellaiset kuin halusin joten ne lähtivät Marjon matkaan ja ovat nyt makuuhuoneen yöpöydillä ensimmäisen adventin kunniaksi. Olin vain sen verran tohkeissani kun löysin valaisimet, että unohdin ottaa kaupan päälle tulevat kangasvarjostimet mukaan ja tein sitten toisen reissun liikkeeseen. Kiireessä ei taida oikein pysyä ajatukset kasassa :)


Parveke tulee tänään saamaan myös vähän jouluvaloja.  Naapuritalossa on välkkynyt yhdellä parvekkeella sinistä, keltaista, vihreää ja punaista valoa jo lokakuusta saakka. Itse pidän vähän maltillisimmasta jouluvalaistuksesta ja todella vasta joulukuun alusta mutta jokainen makunsa ja tyylinsä mukaan.
  
Sunnuntain ja adventin kunniaksi leivotaan myös ensimmäiset piparit ja joulutortut veljeni tytön kanssa isovanhempien luona. Ja totta kai niitä myös sitten vähän maistellaan ja herkutellaan jo jouluisilla mauilla. Luulen, että syömme tänään kyllä kiinalaista ruokaa mutta ihan hyvin sekin sopii joulun aloitukseen ja on vaan niin herkullista.

Oikein mukavaa ensimmäistä adventtia kaikille :)

4 kommenttia:

 1. hienot! ostaisin myös. täällä näkee noita länkkärien ikkunoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen monta vuotta ihaillut muiden tähtilamppuja ja nyt sitten minäkin vähän jäljessä seuraan trendiä... :)

   Poista
 2. Hyvä idea, kun kaksilla varjostimilla saa ikään kuin kaksi valaisinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin kun vielä muistin mennä hakemaan ne toiset varjostimet. Viime päivinä on ollut vähän liian kiire ja ajatukset eivät ole pysyneet koossa.

   Poista