marraskuuta 13, 2014

Lisäbuustia marraskuuhun pimeyteen

Normaaliaikaan siirtyminen on tuonut mukanaan inhottavan pimeät illat. Vaikka ovat ne aamutkin kyllä ihan säkkipimeitä kun kännykkä pärähtää kello kuusi ja uninen russeli kääntää kylkeään muristen valon syttyessä yöpöydän lamppuun. Kun vielä pitää lähteä aamulenkille vihmovaan sateeseen karvakaverinsa kanssa kaipaa kyllä jotain piristystä päivään muodossa jos toisessa. Paljon on tankattu c-vitamiinia päivittäin ja hedelmiä tulee ostettua kyllä enemmän kuin joskus jaksaa raahata kaupasta mutta niiden avulla jaksaa kohden joulua ja tulevaa lomaa.

Yksi takuuvarma keino lievittää pimeää kaamosaikaa on vähän satsata itseensä tai hemmotella väsähtänyttä olemustaan. Olen aiemminkin hehkutellut täällä blogissa erilaisia vartalohoitoja mutta näin pikkujoulu kauden lähestyessä on hyvä panostaa myös omiin kasvoihinsa ja saada uutta hehkua ilmeeseen.

Piipahdin eräänä iltana Living Day Span kosteuttavassa Sothys Hydradvance erikoiskasvohoidossa Muukalaiskadulla.  

Hoito syväkosteuttaa ihon ja se sisältää nektaria ja hyalyronihappoa. Sothys Hydradvance hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaisuuteen taipuvalle, sillä ihon pintakerroksen kosteus normalisoi ihohuokosten toimintaa.


Oma ihoni on vähän pintakuiva kesän jäljiltä joten kosteutta kyllä tarvitaan. Lisäksi vihdoin voitetun syysflunssan jäljetkin näkyivät kyllä kasvoilta.


Day Spa hoidoissa minusta on juuri parasta se, että saa olla kosmetologin hemmoteltavana ja laittaa omat aivonsa vähäksi aikaa narikkaan ja vain rentoutua. Jo pelkästään hetkeksi kännykän äänettömänä olo saa mielen myös rauhoittumaan ja pystyy ottamaan sen oman palan rauhaa kiireisen työpäivän jälkeen. Oma elämä kun on välillä todella kiireistä ja säntäämistä paikasta toiseen.Sothys Hydradvance hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, tehokosteutuksen, pitkän hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Ja ennen kaikkea hoito sisältää hemmottelun tunteen, joka auttaa tässä marraskuun pimeydessä ja valottomuudessa.
Hoidon jälkeen ihoni tuntui Sadun osaavan käsittelyn jälkeen kosteutetulta ja näytti heleän väriseltä. Myös mieli oli levännyt ja hyvässä hoidossa häilyn aina unen rajamailla ihan nirvanassa.
Hoito kestää tunnin ja vartin eli sopii hyvin kiireisen naisen elämään.

Hoidon jälkeen on hyvä antaa ihon levätä joten lähdin kotiin meikittä.

Kiitos ihanasta hoidosta ja nähdään taas.
Bloggaus on tehty yhteistyössä Living Day Span kanssa.  

4 kommenttia:

 1. Hyvässä kasvohoidossa rentoutuu ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tekee ja suosittelen lämmöllä Muukalaiskadun Living Day Spata :)

   Poista
 2. Sothys tuotteet ovat loistavia. tutustuin niihin Malesiassa. Täälläkin ilta pimenee ennen 5 pm ja hanskat on kaivettu esille ja villahuivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonko lämpötila on nyt siellä Shanghaissa? Ei kai nyt vielä pipo kelit....

   Poista