helmikuuta 25, 2014

Sophia Webster

Koska lumet ovat jo lähes sulaneet pois on minut vallannut ihan valtava kevätfiilis. Lintujen - tai siis talitinttien - sirkutus on ihan mieletön aamutuimaan kun hiivitään Minnien kanssa aamulenkille.  Aurinkokin on näyttäytynyt nyt taas pariin otteeseen ja eilen sekä tänään oli lämpöasteita VIISI ja eletään vasta helmikuun viimeistä viikkoa! Piti oikein kahdesti tarkistaa auton lämpömittarista, että näyttääkö se nyt ihan omiaan. Myös päivä on selkeästi pidentynyt - jippii!!!! Kaivoin jo vihreän välikausitakkini päälle eilen ja aurinkolasit nenälle.

Olen viikonlopusta saakka pyörinyt netin syövereissä ja hakenut inspiraatiota kevätpukeutumiseen ja ennenkaikkea keveämpiin kenkiin. Minun vakaa aikomukseni oli tehdä jo vähän postausta kevään trendeistä kun sitten jäin ihailemaan näitä aivan jumalallisen ihania kenkiä. Nämä kengät veivät niin mukanaan, että ansaitsevat nyt ihan oman postauksen blogiin.

Kenkien suunnittelija on britti Sophia Webster. Sophia on opiskellut RCA:ssa (the Royal College of Art and Cordwainers) ja valmistumisestaan 2010 lähtien toimi design assistenttina Nicholas Kirkwoodilla parin vuoden ajan. Sophia Webster on nyt esitellyt kolme omaa mallistoon SS2013, AW2013 ja SS2014. Joulukuussa 2013 Sophia sai tunnustuksena palkinnon Emerging Talent - Accessories Award (British Fashion Awards, 2013) ja hänet on huomioitu London Fashion Weekillä. Aika hieno saavutus nuorelta suunnittelijalta.Sophian kenkiä voisi hyvin kuvailla tällä suoralla lainauksella Ellen sivuilta
“Single soles, feminine lines and strong silhouettes.”


Nämä kengät ovat mielestäni kuin koruja. Voisi melkein ajatella, että perhosten siivet alkavat liikkumaan kun kävelet tällaisilla ihanuuksilla.  


 Ihanaa pitsimäisyyttä ja naisellisuutta huokuvia malleja. Siroutta, keveyttä, hienostuneisuutta. Valitsin tähän vain näitä perhoskenkiä mutta kevät/kesämallistossa on myös jännän villejä nyörisaappaita ja -kenkiä. Tässä esimakua vähän niistä.


Sophia Websterilla on omat Facebook-sivut, joista saa lisätietoa näitä ihanuuksista. Ja totta kai Sophian nettisivujen kautta myös lisää kuolattavaa. Pinterestissa myös melko kattava kuvakavalkadi Sophian tuotannosta. Olen myös tarkistanut jo, että Sophian kenkiä voi tilata myös Suomeen netin kautta ellei Lontooseen saakka tule lähdettyä :)
Se on pakko todeta, että ihan halpoja nämä eivät ole mutta AAAH niin kauniitä...
Taas on kenkähullun niin vaikea vastustaa.

Saappailla mennään vielä huomenna ja varmaan reilun kuukauden verran mutta haaveillaan jo keväästä ja tulevasta kesästä.

PUS PUS!

ps. kaikki kuvat on lainattu netistä!

2 kommenttia: