helmikuuta 28, 2014

Muukalaiskadun Spa

Minulla on sellainen piintynyt tapa, että kun löydän hyvän palveluntuottajan seuraan tätä paikasta toiseen mikäli välimatkat pysyvät kutakuinkin inhimillisinä. Kampaajaani Inochin ihanaa Kaisua olen tavannut jo ainakin viidessä eri kampaamossa Helsingin ydinkeskustassa hiustenlaiton merkeissä. Minä siis luotan hyvään palveluun, jota olen saanut ja haluan sitä jatkossakin :)

Olin todella huolissani kun luottopedikyristini kertoi tuossa pitkin syksyä jäävänsä vuodenvaihteessa ansaitulle eläkkeellä. Tätä lähes perhetuttua oli aikoinaan käyttänyt äitinikin vuosia ja muutama muukin tuttavani. Tunsin jo pientä pelkoa siitä missä alan jatkossa teettämään jalkahoidot tai mihin suunnistan lakkauttamaan varpaankynsiäni? Olin nimittäin pari kertaa joutunut jalkahoitajani lomien aikana käymään muualla ja aina minusta ei kaikki hoidossa ollut mennyt kuten olin tottunut tai mitä odotin. En silti koe olevani vaikea tai vaativa asiakas mutta kun on vuosia käynyt tutulla ja turvallisella odottaa juurikin sellaista laadukkaan hyvää ja toimivaa hoitokäyntiä.

Jalkahoitajani kertoi onnekseni, että hän on myynyt liikkeensä uudelleen yrittäjälle, joka aloittaisi tammikuussa oman hoitolan pyörittämisen Kaivopuistossa. Netin kautta klikkailin sitten vaivattomasti Living Day Span sivuille tekemään varausta ja jäin innolla odottamaan varattua ilta-aikaani.

Tuntui niin turvalliselta kurvalta tutulle Muukalaiskadulle, jotka reunustavat kauniit vanhat talot ja kesällä vihreät, tuuheat puut. Jos tämä osoite tuntuu teistä vieraalta en itsekään aikoinaan tiennyt, että tätä pientä kadunpätkään Laivasillankadun ja Ullankadun välissä kutsutaan näin eksoottisella nimellä. Muukalaiskadun päässä sijaitsee muuten se Silitysrautatalo, jossa Kuutamolla -leffassa Peter Franzenin esittämä hahmo asui. Tästä linkistä voitte kurkata mistä tuo nimi Muukalaiskatu on itse asiassa saanut nimensä :)

Yllätyin todella positiivisesti päästyäni pieneen hoitolaan sisälle sillä se oli kokenut todellisen muodonmuutoksen ja täydellisen remontin omistajan vaihdoksen myötä. Tummaa puuta yhdistettynä vaaleisiin sisustusmateriaaleihin ja ylellisyyden tuntua sopivassa mittakaavassa. Mahtavat kristallikruunut katossa toivat leppeän tunnelmallisen valaistuksen tilaan mutta tekivät kuvaamisestani hieman haasteellista.
Täällä odotti valmiina kylpytakki, mutta minä en sitä tällä kertaa tarvinnut kun tulin vain jalkahoitoon.


Ja sitten Satu aloitti jalkahoidon rentouttavalla jalkakylvyllä. Living Day Span jalkahoidot räätälöidään jalkojen kunnon mukaan ja nettisivulla on hyvin yksityiskohtaisesti kerrottu mitä  mikin hoito pitää sisällään.

Sain myös kupillisen lattea nenäni alle, taustalla soi musiikki vaimeasti ja rentoutumiseni saattoi alkaa hoidon lomassa.Hoitotuolikin on uusi ja nousi paaaaljon korkeammalle kuin aiemmin :) Varmaan jalkahoitojen ja muidenkin hoitojen aikana joutuu tekijän selkä ja hartiaseutu koville joten varmaan tämä korkeampi asento auttaa myös työergonomiassa.

Siinä hoidon lomassa ehdin vielä ihailla miljöötä, jossa oli selkeästi pieni ripaus itämaisuutta mutta ehkä se toisaalta oli enemmän sisustettu New Hampshire henkisesti. Kaikki pullot ja purnukat olivat siistissä rivissä korkeissa lasiovellisissa kaapeissa, jotka taisivat olla Don Goffosta jos en ihan väärin muista. 

Living Day Span hoitosarjojen tuotteet ovat merkeiltä Sothys, Environ ja Danné. Sain Sadulta muuten kotiinviemisiksi näytteen SÜDAcare Schrundenbalsamista jaloille, joka imeytyi todella hyvin kuiviin jalkapohjiin pehmentäen niitä. Kylmät pakkasilmat ja talvi ylipäätänsä kuivattavat minun ihoani joten sitä pitää säännöllisesti muistaa hoitaa ja kosteuttaa. Ehkä tätä em. voidetta tulee hoitolaan myös myyntiin niin voin jatkossa mahdollisesti hankkia sitä kotiinkin....
Kun molemmat jalat oli hoidettu kaikista mahdollista kovettumista, kynnet ja kynsinauhat oli siistitty ja varpaatkin lakattu kevään kunniaksi kirkkaanpunaisella lakalla sain vielä ihanan jalkojen hieronnan, joka virkisti pitkän päivän päätteeksi väsyneitä jalkojani.

Kuten olen aiemminkin täällä blokkaillut minähän rakastan erilaisissa hoidoissa olemista ja tunnen itseni aina todella virkistyneeksi ja kuin uudeksi ihmiseksi niiden jälkeen. Living Day Span hoitotarjonnasta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja mm. kuumakivihierontaa, Hanakasumi vartalohoito ja erilaisia hoitopaketteja myös miehille - tästä plussaa koska miehetkin ansaitsevat hemmottelua itselleen. Lisäksi Living Day Spassa voi hankkia vaikka ripsipidennykset, mikropigmentoida kulmat, eyelinerit tai huulet ja poistattaa ylimääräisiä, häiritseviä karvoja.
 Living Day Span nettisivuilla on runsaasti vaihtoehtoja.


Minun hoitoaikani lähestyi loppuaan ja oli aika palata taas todellisuuteen ja nousta tuolista ylös virkistyneenä. Suotta olin pelännyt kohtaamista uuden jalkahoitajani kanssa koska kaikki sujui kuitenkin ihan mukavasti :)

Ottakaa pieni pala aikaa, rauhaa itsellenne joskus ja käykää kokeilemassa miltä hemmottelu tuntuu.
Vaikka Living Day Spassa!

2 kommenttia:

 1. näyttää upelta paikalta ja haluan kokeilla ehdottomasti. mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan kokeilemaan sitten kun olet Suomessa. Ja hei, siihen ei todellakaan ole enää pitkä aika koska tänään on jo MAALISKUU :)
   Tsemppiä muuttorumbaan - kestä kuin pohjalainen nainen!

   Poista