helmikuuta 23, 2013

Homing

Kiireinen viikko toipilaana töissä takana joten TGIF!

Nopeasti kaupan kautta kotiin ja Minnien kanssa ulkoilemaan. Päädyttiin kävelylenkin jälkeen vielä koirapuistoon ja tavattiin vanha puistolainen pitkästä aikaan. Kiva nähdä sekä koiraa että isäntää ja havaita miten paljon Nemi oli kasvanut kun ei oltu nähty vähään aikaan.

Vaikka olen luonteeltani melkoinen sähköjänis on sellaisia hetkiä jolloin homing tai kotoisammin kotoilu on ihan ylivoimaista. Tänä perjantaina päätin pyhittää ajan juuri tähän. Pesukoneet pyörimään sekä keittiössä ja kylpyhuoneessa ja sillä aikaa vain olemista.


Kuppi kuumaa teetä lämmittäisi oikein mukavasti lenkkeilyn jälkeen. Puhelin äänettömälle, kasa lukemattomia muoti- ja sisustuslehtiä kainaloon ja makuuhuonetta kohti. Ai, niin koiralle puruluu - meinasi melkein unohtua!
Olen vuosia tilannut Annan ja Glorian Kodin itselleni mutta varmaan melkein kaikki kotimaiset sisustuslehdet tulee ostettua ja vino pino muotilehtiä siihen kylkiäiseksi. Lisäksi tulee hankittua sisustuskirjoja joten aina kyllä löytyy jotain luettavaa tai katseltavaa.Sain muuten joululahjaksi uudet kotoilu sukat eli lämpimät , harmaaraidalliset kangaspohjilla varustetut karvapallosukat - niin IHANAT!


Kotoilu virkisti mukavasti eli ennen Voice of Finlandin alkua ehdin ripustaa vielä pyykit ja tyhjentää astianpesukoneen. Suosittelen kotoilua kaikille!2 kommenttia: