lokakuuta 24, 2020

Uudistunut Chronologiste-sarja antaa elinvoimaa hiuksille ja hiuspohjalle Kaupallinen yhteistyö Hiusmuotoilu Inochi/L'oreal Finland Oy

Puhutaanpa vaihteeksi hiuksista! Kesän kääntyminen syksyksi näkyy hiuksissa katkeiluna ja päänahkakin saattaa tuntua ikävän kuivalta auringon jälkeen. Elämän hetkisyys, epäsäännöllinen ruokailu ja vähäinen uni puhumattakaan vaikka koronapandemian aiheuttamasta stressistä saavat hiukset näyttämään elottomilta ja veltoilta. Yksi vuosikin on tullut taas lisää ikää hiusten kantajalle ihan huomaamatta. Joten ei siis ihme jos aamulla peilissä näkyy "bad hair day"!

Blogissa on useaan otteeseen jo hehkuteltu Kerastasen Chronologiste-sarjan kaviaarihoitoa, johon olen jäänyt koukkuun jo vuosia sitten. Kun viimeksi suuntasin lauantai aamuna kello 7 Hiusmuotoilu Inochiin Kaisun käsittelyyn koin todella mieluisan yllätyksen heti aamutuimaan. Kampaajakaisu kertoi, että Kerastasen Chronologiste-sarja on uudistunut. "Kérastase Chronologiste hoitaa intensiivisesti elottaman oloisia hiuksia, jotka kaipaavat vahvistusta ja korjaus. Korjaava hoito parantaa kaikkien hiustyyppien laatua ja tekee ihmeistä aina hiuspohjasta latvoihin saakka." Ja rakastamani kaviaari-hoitokin on edelleen mukana.Chronologiste sarjassa kulmakivet kotihoitoon ovat edelleen kylvetä, hoida ja suojaa sekä lisäksi jatkaa kampaamossa tehtävä hoitava luksusrituaali kaviaarilla. Uusia tuotteitakin on tullut mukaan kaksi. Pré-Cleanse Régénérant on elinvoimaa antava ja puhdistava pre-shampoo, joka sisältää puuhiiltä, hyaluronihappoa, Ayssinea ja E-vitamiinia. Shampoo puhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia hiuspohjan tasapainottamiseksi. 
Toinen uutuustuote Chronologiste-sarjassa on lämpösuihke Thermique Régénérant. Tuote antaa lämpösuojan jopa 230 asteeseen saakka ja auttaa myös pörröisyyttä vastaan. Lämpösuihke sisältää myös hyaluronihappoa, Abyssinea ja E-vitamiini. Jos haluat lukea tarkemmin mitä mystinen Abyssini on löydät tästä postauksestani tarkan selostuksen siitä. Lämpösuihke on ihan ehdoton tuote kun hiukset altistuvat kuumuudelle föönauksen ja mahdollisen kihartamisen aikana.
Minulle entuudestaan jo tuttu mutta nyt päivitetty shampookylpy Bain Régénérant on ihanan vaahtoava ja koostumukseltaan runsas. Tuote antaa hiuksilleni elinvoimaa tehden niitä ravitumman näköiset ja kosteutetut. Tuote sisältää myös hyarulonihappoa, Abyssinea ja E-vitamiinia. Shampookylpy todella poistaa epäpuhtaudet sekä hiuspohjasta että hiuksista. Koska omat hiukseni ovat pitkät teen kaksi pesua. Haluan, että hiukseni ovat varmasti puhtaat hikisten metsälenkkien jälkeen Minnien kanssa. 

Chronologiste sarjan hiusnaamio Masque Intense Régénérant ravitsee tehokkaasti antaen elinvoimaa hiuksille. Hiusnaamiolla on Chronologiste-sarjan tunnustuoksu, joka on hieno tuoksujen sekoitus sisältäen mm. teeruusua, vaaleita puulajeja ja myskiä. Itselleni on todella tärkeää, että tuotteen tuoksu miellyttää. Jotain tuotteita en ensimmäisen käyttökerran jälkeen ole voinut käyttää jos "tuoksussa on joku tökkinyt". Tuotteen tuoksu ei minusta saa koskaan olla liian voimakas vaan itselleni sopivat juuri tällaiset ylelliset mutta samalla hyvin aistilliset miedot tuoksut. Hiusnaamiossa on myös hyaluronihappoa, Abyssinia ja E-vitamiinia. 
Tuotesarjasta löytyy myös Sérum Universel -seerumi, joka on antaa elinvoimaa, kosteuttaa tehokkaasti hiuspohjaa ja hiusta. Seerumin ansioista hiuspohja tuntuu elinvoimaisemmalta ja miellyttävämmältä seuraavat 24 tuntia. Tuotetta riittää 1-3 painallusta, jotka hierotaan varovasti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tehokas seerumi auttaa myös estämään saastehiukkasten kiinnittymisen hiuspohjaan sekä hiuksiin. Seerumi on kapseloitu seerumihelmiin ja se sisältää myös sarjan muissakin tuotteissa olevia aineosia hyaluronihappoa, Abyssinea ja E-vitamiinia. Sain tuotetta hiuksiini kampaamokäynnin yhteydessä. 
Hiusmuotoilu Inochin aamun kohokohta oli ehdottomasti taas pesupaikan hämyssä tehty Ritual D'Execption kaviaarihoitoa. Kaisu valmisteli kaviaarihelmien Vital Concentrate Pearls ja naamion Masque sekoituksen. Helmet ovat biomimeettistä kaviaaria, joka on saanut inspiraationsa luonnollisesta kaviaarista ja se on siis kaviaarihelmien muodossa. Kun kaviaarihelmistä ja naamiosta tehty seos oli lastalla levitetty hiuspohjaan Kaisu jatkoi sen levittämistä pituuksiin. Hieronta tehostaa aineen vaikuttamista ja sehän on muutenkin aivan taivaallisen ihanaa. Minähän olen aina nukahtamaisillani pesupaikalle. Aineen annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja sitten se huuhdotaan pois. Kaviaarihoito tehdään vain kampaamossa. 
Tällä kertaa annoin Kaisun ainoastaan tasata otsatukkani ja seuraavaksi hiukset föönättiin sekä kiharrettiin vain kevyesti. Yleensä aina itse jossain vaiheessa saksin otsatukkaani kynsisaksilla kun menee hermo. Nyt olin malttanut mieleni :) Lopputulos tuntui ihanan ilmavalta mutta samalla ryhdikkäältä. Olen nyt jatkanut tutuilla mutta uudistuneilla Kérastasen Chronologiste tuotteilla kotona ja ollut erittäin tyytyväinen. Minulla on myös käytössä sarjan Huile de Parfum, joka on hiuksiani latistamaton hiusöljy. 
Kenelle Gronologiste-sarja sitten sopii? Chronologiste sopii niille, jotka haluavat monipuolisen hiusten ja hiuspohjan anti-age -ratkaisun tai niille, jotka etsivät ylellistä, aistillista kokemusta, hetken rentoutumista ja hyvinvointia kampaamossa. Chronologiste tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja ne ovat hiuspohjalle, tyvelle, pituuksille ja latvoille vaikuttaen välittömästi ja syvältä. Chrologiste auttaa suojaamaan kuutta hiuspohjan ja hiusten näkyvää ikääntymisen merkkiä vastaan.

Marjon matkassa on jäänyt koukkuun sekä kaviaarihoitoon että 
Chrorologiste tuotteisiin joten vahva suositus.

Tuotteet saatu L'Oreal Finland Oy, kaviaarihoito Hiusmuotoilu Inochi.

10 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä niin upeat hiukset! Hiuksistasi huomaa, että käytät aikaa ja hyviä tuotteita niiden hoitamisessa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ihanuus <3 Myönnän, että hoidan hiuksiani ja käydän hyviä kampaajani valitsemia tuotteita. Silti haluan korostaa myös sitä miten tärkeä rooli on myös omilla geneettisillä ominaisuuksill ja perimällä. Vahvat hiukset tulevat isäni puolelta. Minun hiukseni ovat myös aina kasvaneet pitkiksi mitä jokaisen hiuksille ei tapahtu vaan hiukset eivät vain yksinkertaisesti kasva pituutta. Toki on minunkin tukkani ohentunut siitä mitä se joskus on ollut. Kivaa sunnuntaita Outi <3

   Poista
 2. Sinulla on mielettömät kauniit ja paksut hiukset. Niistä näkyy, että hoidat niitä hyvillä aineilla.

  Mukavaa alkavaa viikkoa ja rapsut Minnielle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli <3 Hiuksistani voi kiittää vanhempieni ja perimääni. Onhan toki sillä myös suuri merkitys miten hoidan hiuksiani. Sama luottokampaaja Kaisu jo 20 vuotta ja luotan häneen vinkkeihin. Pitkät hiukset antavat myös mahdollisuuksia tehdä niistä halutessaan vaikka kampauksia. Itse saan hiukset oikestaan vain nutturalle tai leteille eli muut väkerrykset jätän kampaajalle.

   Hyvää alkanutta marraskuuta ja rapsuja Hansille <3

   Poista
 3. Kiitos, Marjo vinkeistä! Tuo lämpösuihke etenkin kiinnostaa, pörröinen kun on hiusteni toinen nimi =) Minunkin on mainittava, että upeat, kiiltävät ja terveen näköiset hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Minusta sinun hiukset juuri pörröisinä ovat ihanat ja sopivat juuri sinulle. Ylimääräisen pörröisyyden saa hyvillä aineilla kuriin.
   Mukavaa alkanutta marraskuuta Niina ja voimia matkaasi <3

   Poista
 4. Sulla on upeat hiukset. Onko tuo silokonivapaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerastasen sarjoista Aurora Botanica sarja on täysin ilman silikonia. Lorealin virallinen vastaus on "Silicones are use in some cosmetic products thanks to their unique sensory benefits and propertie, as long lasting effect in lipstick. Silicones are smoothing: they gie products like creams or make-up a silky, spreadable, luxirous texture. They also give shine and softness in shampoo and other hair case products." Eli Loreal kertoo rehellisesti, että silikoneilla halutaan tietty koostumus ja tuntemus hiuksiin.

   Poista
 5. Sulla on ihanat hiukset! Pitäisi itsekin sinne kampaajan penkkiin taas istahtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira ihanuus <3 Itse käyn joka 4-5.viikkoa muuten juurikasvu on mahdoton. Minulle kuin pukkaa tuota harmaata jo esille. Keväällä kun koronan takia en päässyt moneen kuukauteen Kaisun luo oli ihan pulassa. Toki eipä sitä juuri silloin tullut missään liikuttua missä juurikasvu olisi haitannut. Metsälenkeillä pipo päässä pelasti monet "bad hair dayt" :D

   Poista